Η Goldeco Environmental Solutions στην Έκθεση Verde Tec 2024!

Η Goldeco Environmental Solutions στην Έκθεση Verde Tec 2024!

< Πίσω σε όλα τα Νέα

Με μεγάλη χαρά η Goldeco Environmental Solutions συμμετέχει στην επερχόμενη έκθεση Verde Tec 2024 στο Mec Παιανίας 29-31 Μαρτίου και πρόκειται να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις περιβαλλοντικές εφαρμογές.

Έχοντας σκοπό να παρέχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς και κατανοώντας τη σημασία του να δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις, επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας και συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα στους πελάτες μας!

Ένας από τους βασικούς μας προμηθευτές είναι η Solplanet, η διάσημη κατασκευάστρια εταιρεία γνωστή ως μάρκα της AISWEI, η οποία κατασκευάζει μετατροπείς από το 2007 - παλαιότερα γνωστή ως κινεζική θυγατρική της SMA - η οποία προμηθεύει με επιτυχία, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα για γνωστές μάρκες όπως η SMA, Kaco, Zeversolar κ.α.. Σήμερα αποτελεί μια ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής με ιδιαίτερα ισχυρή οικονομική βάση στον κλάδο. Μέσω της συνεργασίας μας, έχουμε πρόσβαση στον εξοπλισμό τους, ο οποίος ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες για εύκολη εγκατάσταση και τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης.

Επιπλέον, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Chint Power, έναν από τους κορυφαίους παρόχους ηλεκτρολογικού υλικού, ραγοδιακοπτών και μετασχηματιστών παγκοσμίως, που πλέον δραστηριοποιείται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας μετατροπέων δικτύου. Οι μετατροπείς της είναι ιδανικοί για μεσαίας και μεγάλης κλίμακας φ/β πάρκα, καθώς μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσης και προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία.

Όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά πάνελ, θα παρουσιάσουμε στην έκθεση τα μοντέλα των κορυφαίων κατασκευαστριών εταιρειών ZNSHINE Solar (PV Modules Series ΖΧΜ7-UHLDD144 Series 540-580Wp) και της EXIOM Solutions (PV Module Series ΕΧ530-550M(B)-144(HC)(182)BF και PV Module Series ΕΧ425-445TC(B)-108(HC)(182)), οι οποίες φημίζονται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους και τις καινοτόμες λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με έμφαση στην τεχνολογική πρόοδο και τη βιωσιμότητα, έχουν ταυτίσει την επωνυμία τους με την ικανοποίηση των πελατών τους, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.

Η συμμετοχή μας στη Verde Tec 2024 είναι μια ευκαιρία για εμάς να αναδείξουμε αυτές τις συνεργασίες και φυσικά την ποιότητα και τις λειτουργίες των προϊόντων μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε το περίπτερό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες της Goldeco.

Από έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως πρωτοβουλίες διαχείρισης απορριμμάτων, έχουμε δεσμευτεί να οδηγούμε σε θετικές αλλαγές και να εφαρμόζουμε πρακτικές εξοικονόμησης για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών της Goldeco θα βρίσκεται εκεί να σας εξυπηρετήσει στο περίπτερο Β18.

< Προηγούμενο νέο
Επόμενο νέο >

Συνεργασίες