Ο όμιλος εταιρειών Goldair Group είναι από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους στο τομείς του τουρισμού και των μεταφορών στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1925 από τον Δημήτριο Γκολέμη και εδραιώθηκε μέσω της πολύχρονης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας του. Ως ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο του, δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο εμπόριο με χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, για να επεκταθεί έπειτα από πρωτοφανή για την εποχή πρωτοβουλία του ιδρυτή του, στην αποκλειστική αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιριών στην Ελλάδα. Ο Δημήτριος Γκολέμης, όντας ένας χαρισματικός και διορατικός επιχειρηματίας, προέβλεψε το ζωτικό ρόλο που έμελλαν να διαδραμάτισουν οι αερομεταφορές σε παγκόσμιο επίπεδο και υπέγραψε τo 1955 την πρώτη συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της πολωνικής LOT Polish Airlines στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα εποχή επιχειρηματικής προοπτικής.

Στη συνέχεια, υπό την προεδρία του Στέλιου Γκολέμη, ο όμιλος Goldair Group επικεντρώθηκε με μεθοδικότητα, αφοσίωση και συνέπεια, στην ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων του, επιδιώκοντας τη μεταξύ τους συσχέτιση για τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας και τον απόλυτο έλεγχο των υπηρεσιών. Οι εταιρείες του ομίλου όντας πιστοποιημένες κατά το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001: 2008 και το διεθνές δίκτυο πιστοποίησης IQNet, έχουν ως κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, παράλληλα με τη πλήρη κάλυψη ενός ευρέος φάσματος τουριστικών, μεταφορικών και άλλων επιχειρηματικών αναγκών.

Στελεχώνοντας τον όμιλο με ανθρώπους που μοιράζονται κοινό όραμα και αξίες, διαθέτοντας γερές βάσεις και την απαιτούμενη υποδομή, συνεχίζει τη σταθερή πορεία ανάπτυξής, αποτελώντας πλέον έναν ισχυρό ανταγωνιστικό όμιλο και μία υπολογίσιμη δύναμη, επάξια εδραιωμένη στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Αναλυτικά, οι εταιρείες του Ομίλου στο www.goldair.gr

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Goldair_Group_child_fly